Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Με την ενεργό συμμετοχή 50 και πλέον αθλητριών / αθλητών του ΑΙΟΛΟΥ Κατερίνης, το Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Δήμου


ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/10/2024, ΠΛΑΙΣΙΩΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΣΤΕΛΕΧΗ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

Με την ενεργό συμμετοχή 50 περίπου αθλητριών και αθλητών του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αίολος Κατερίνης», πραγματοποιήθηκε η τελευταία ημέρα του τριήμερου γαστρονομικού φεστιβάλ που, με μεγάλη επιτυχία, οργάνωσε η Αντιδημαρχία Τουρισμού Δ.Κατερίνης.

Τα...  

 
παιδιά του Αίολου συνόδευαν προπονητές, στελέχη της Διοίκησης, Γονείς και Κηδεμόνες, με επικεφαλής την Πρόεδρο του Συλλόγου, Νόπη Βαρυτιμίδου, και τον Προπονητή, Παναγιώτη Στούπα.

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι εκδηλώσεις, που προσέλκυσαν πλήθος ντόπιων, αλλά και πολλών επισκεπτών, ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου 2024, στο Παλιό και στο Νέο Ελατοχώρι.

Τα παιδιά του Αίολου ήταν ιδιαιτέρως χαρούμενα από την ενεργό συμμετοχή τους στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους, αφού περπάτησαν σε διάφορα σημεία των Πιερίων Όρεων, παρακολούθησαν τα προγράμματα που υλοποίησαν ειδικοί παιδαγωγοί και μάγειρες αλλά και συμμετείχαν σ’ αυτά τα προγράμματα με δράσεις εμπειρίας μέσα στη φύση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Η Πρόεδρος, Νόπη Βαρυτιμίδου, και ο προπονητής, Παναγιώτης Στούπας, ευχαρίστησαν τα παιδιά του Αίολου που συμμετείχαν στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ του Βουνού και του Δάσους, για την άψογη παρουσία τους. Επίσης, εκφράζουν ευχαριστίες προς την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, Ελίνα Διαμαντοπούλου, που έδωσε την ευκαιρία στον Σύλλογο και ιδιαίτερα σε αθλήτριες και σε αθλητές του Συλλόγου να συμμετάσχουν στο Γαστρονομικό Φεστιβάλ και να πάρουν χρήσιμες εμπειρίες από τα προγράμματα που παρουσιάστηκαν.