Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024

Ο ΟΡ.ΦΕ.Ο θρηνεί την απώλεια του Γιώργου Χανδόλια


Ο Γιώργος … θα δημιουργεί πλέον από ψηλά

Η οικογένεια του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) είναι πλέον φτωχότερη. Θλίβεται από την απώλεια ενός δικού της ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή.

Ο...  

 
ηθοποιός και σκηνοθέτης και επί σειρά ετών καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ολύμπου Γιώργος Χανδόλιας, απεβίωσε το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου 2024 μετά από περιπέτεια με την υγεία του.

Το οδυνηρό και δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό στον Οργανισμό Φεστιβάλ Ολύμπου, το διοικητικό συμβούλιο του οποίου συνήλθε άμεσα σε διαδικασία, αποφασίζοντας τα παρακάτω:

Εκφράζει στους οικείους του Γιώργου την μεγάλη θλίψη τόσο των διοικητικών μελών όσο και των συνεργατών και λοιπών μελών του ΟΡ.ΦΕ.Ο.

Θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος, η οποία θα τελεστεί την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024, ώρα 10 το πρωίστον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μεσαίας Μηλιάς. Η σωρός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό στις 9:30 π.μ.

Θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του ενδημήσαντα.

Θα αφιερώσει ειδική εκδήλωση προς τιμή του αειμνήστου Γιώργου Χανδόλια στο επόμενο Φεστιβάλ Ολύμπου.

Ο Γιώργος Χανδόλιας γεννήθηκε το έτος 1955 στη Μ. Μηλιά Πιερίας. Σπούδασε τη θεατρική τέχνη στο «Θέατρο Τέχνης» του Κάρολου Κουν με τον οποίο υπήρξε συνεργάτης (ηθοποιός και βοηθός σκηνοθέτης) επί μακρόν.

Από το έτος 2015 μέχρι και τώρα διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου.

Καλό Ταξίδι Γιώργο, εκεί στη σκιά της γης των Πιερίων.

Κατερίνη 7 Οκτωβρίου 2024

      Ο πρόεδρος                    ο γενικός γραμματέας
Γρηγόρης Παπαχρήστος     Γιώργος Σαμαλής