Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Συνάντηση Χιονίδη - Κομπατσιάρη




 Εχθές Τετάρτη 23-10-2024 πραγματοποίησα επίσκεψη στην Αθήνα, όπου συναντήθηκα με τον Γενικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης, κ. Σάββα Χιονίδη. Η συνάντησή μας ήταν εποικοδομητική και επικεντρώθηκε σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Πύδνας-Κολινδρού.

Συζήτησα με... 

 
τον κ. Χιονίδη για τις ανάγκες του Δήμου μας, ιδιαίτερα σε θέματα υποδομών. Ανέδειξα τη σημασία της πρόσθετης χρηματοδότησης για έργα που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας, όπως επίσης και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε λόγω της γεωγραφικής μας θέσης.
Ο κ. Χιονίδης έδειξε πλήρη κατανόηση και εξέφρασε τη στήριξή του στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε για το καλό των πολιτών μας. Δεσμεύτηκε να εξετάσει τα αιτήματά μας με τη δέουσα προσοχή και να προωθήσει τις απαραίτητες λύσεις που θα μας επιτρέψουν να προχωρήσουμε μπροστά.
Είμαι αισιόδοξος πως με την καλή συνεργασία, θα μπορέσουμε να πετύχουμε σημαντικά αποτελέσματα για τον Δήμο μας. Οι κοινές μας δεσμεύσεις ανοίγουν τον δρόμο για την υλοποίηση έργων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.
Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στον κ. Χιονίδη για την ουσιαστική ανταπόκριση και τη διάθεση συνεργασίας που έδειξε. Είμαι βέβαιος ότι με τη συντονισμένη μας προσπάθεια θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τα έργα που οραματιζόμαστε, προς όφελος των συμπολιτών μας.

Χρήστος Ι. Κομπατσιάρης
Δήμαρχος Πύδνας - Κολινδρού.