Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ...ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ

 
 
 Ως γνωστός μυθοπλάστης ο κ. Κυριακίδης παρουσιάζει ένα γεγονός, που έλαβε χώρα στο γραφείο του Δημάρχου παρουσία 10 ατόμων, οι οποίοι αποτελούν αψευδείς μάρτυρες του συμβάντος.

Ενημερώνω τον... 

 
κ. Κυριακίδη πως ο χαρακτηρισμος "πολιτικό παρτάλι" στα ελληνικά σημαίνει "κουρέλι", δηλαδή κομμάτι ύφασμα που είναι πολύ παλιό και πολύ φθαρμένο, ότι ακριβώς είναι ο εν λόγω κύριος για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Στη δήλωση - ψευδολόγημα του με καλεί να παραιτηθώ από Αντιδήμαρχος, με περίσσιο θράσος, ο άνθρωπος που ταύτισε την παρουσία του στα κοινά ως ο Αντιδήμαρχος που το πρωί υπέγραφε αναθέσεις σε εργολάβους και το ίδιο βράδυ έπινε και συνεχίζει να πίνει ποτά σε γνωστά μαγαζιά της πόλης μας με αυτούς που συμβασιοποιούσε.

Επίσης είναι αδιανόητο ο συγκεκριμένος κύριος, ο οποίος μάλιστα ανέλαβε πρόσφατα επικεφαλής της παράταξης Κουκοδήμου, να μετατρέπεται σε κομιστή προσφυγών για λογαριασμό της αναδόχου εταιρίας που προμήθευσε ακατάλληλους λαμπτήρες 5.000.000€ στο Δήμο μας, να με καλεί να παραιτηθώ.

Δεν επιθυμώ πλέον να έχω συνομιλητή τον κ. Κυριακίδη, ο οποίος αποτελεί "πολιτικό όνειδος" για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Να τον χαίρονται, λοιπόν, όσοι τον αποδέχονται για επικεφαλής.

Υ/Γ1 Όσον αφορά τον ψευδή ισχυρισμό, πως δήθεν του επιτέθηκα ασκώντας σωματική βία, σας παραπέμπω στο χαρακτηριστικό απόσπασμα της αστείας δήλωσης του: "προκλήθηκα με λεκτική επίθεση και αμυνόμενος απομάκρυνα τον κύριο αυτόν". Μια δήλωση που δηλώνει τρικυμία εν κρανίω. Αλήθεια πως απομακρύνει κάποιος σε θέση άμυνας κάποιον και όχι επιτιθέμενος;

Υ/Γ2. Επειδή προτεραιότητα μου είναι η επίλυση σημαντικών προβλημάτων του δήμου που μας κληροδότησε η παράταξη του εν λόγω κυρίου, σταματώ πλέον να ασχολούμαι με την "κωμωδία Κυριακιάδα".
 
Γιώργος Κοκαβίδης
Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού