Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά μοτοσικλέτας – Δύο τραυματίες


Ο δράστης πυροβόλησε προς το μέρος των αναβατών της μοτοσικλέτας οι οποίοι νοσηλεύονται ελαφρά τραυματίες

 Άγνωστοι που επέβαιναν σε τζιπ μαύρου χρώματος άνοιξαν πυρ κατά μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν δύο άτομα με αποτέλεσμα...  


 

τον τραυματισμό του ενός από σφαίρα στο χέρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις τρεις τα ξημερώματα στον παράδρομο της Λεωφόρου Συγγρού στο ύψος της Νέας Σμύρνης και όπως έγινε γνωστό είχε προηγηθεί καυγάς και άγρια συμπλοκή, ανάμεσα στους δράστες και τα θύματα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχαν δώσει ραντεβού για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ένας από τους δράστες πυροβόλησε προς το μέρος των αναβατών της μοτοσικλέτας. Ο ένας εξ αυτών ηλικίας 35 ετών, φέρει τραύμα από σφαίρα στο χέρι στο ύψος του ώμου, ενώ ο έτερος 22 ετών τραυματίστηκε στο κεφάλι από τη συμπλοκή που προηγήθηκε, ενώ μετέβησαν με την μηχανή τους στο Ασκληπιείο της Βούλας, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβησαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και παραμένουν νοσηλευόμενοι, εκτός κινδύνου.

Διενεργείται προανάκριση από τις αστυνομικές Αρχές για το αιματηρό περιστατικό, ενώ οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής περισυνέλλεξαν δύο κάλυκες. Οι δύο δράστες της επίθεσης που διέφυγαν με το μαύρο τζιπ, αναζητούνται.

Πηγή: ΕΡΤ