Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Παναθηναϊκός – Άρης: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα


 Το ντέρμπι που επηρεάζει και την κορυφή ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη που γίνεται απόψε (27/10), ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής για τη Super League.

Μετά από... 

 
8 αγωνιστικές, στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης να είναι ισόβαθμες στους 17 βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να καλύψει το χαμένο έδαφος (είναι στο -5 από την κορυφή) και να κερδίσει ένα παιχνίδι που ο ίδιος ο οργανισμός ανέδειξε σε «τελικό», κάνοντας μάλιστα rotation στη βαριά ήττα από την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (1-4).

Παράλληλα, θέλει να εκμεταλλευτεί την απώλεια της ΑΕΚ (ήττα με 1-0 από τον Πανσερραϊκό), ώστε να μπει δυνατά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι διαιτητές, η ώρα και το κανάλι του Παναθηναϊκός – Άρης

Διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη θα είναι ο (Elite) Φέλιξ Τσβάιερ, από την Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ρόμπερτ Κέμπλερ, Κρίστιαν Ντίετς, 4ος ο Βεργέτης και στο VAR ο Γκούντερ Περλ με τον Ευαγγέλου.

Η σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 και το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση από το ΟΑΚΑ μέσα από τη συχνότητα του COSMOTE SPORTS 1 HD.

Πηγή: ieidiseis.gr