Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Ο ΓΙΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗ "ΛΕΥΤΕΡΙΑ": ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

 
 
  Επειδή αναληθώς αναφέρεται στο blog σας ως απλή "λογομαχία" επεισόδιο το οποίο έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, οφείλω να ενημερώσω και να διευκρινίσω τα εξής: 

 
 Αμέσως μετά το τέλος του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο κύλισε σε ήπιους τόνους και σε κλίμα συναίνεσης, επισκέφτηκα το γραφείο του Δημάρχου προκειμένου να διευθετηθούν ζητήματα που αφορούν το επικείμενο συνέδριο της ΚΕΔΕ. Με την είσοδό μου στο γραφείο Δημάρχου, ο αντιδήμαρχος Παιδείας κύριος Κοκαβίδης μου απευθύνθηκε με το χαρακτηρισμό "παρτάλι", στη συνέχεια προκλήθηκα με λεκτική επίθεση και αμυνόμενος απομάκρυνα τον κύριο αυτόν, ο οποίος στη συνέχεια μου επιτέθηκε και σωματικά. 
 
Αυτά σε ότι αφορά στα γεγονότα, τα οποία έλαβαν χώρα παρουσία 10 περίπου ατόμων τα οποία βρίσκονταν στο χώρο εκείνη τη στιγμή. 
 
Ζητώ από όλους να καταδικάσουν το γεγονός και ζητώ από το δήμαρχο, που ήταν παρών, να απομακρύνει από τη θέση του το συγκεκριμένο αντιδήμαρχο ο οποίος δε μπορεί και δεν πρέπει να φέρει τον τίτλο του αντιδημάρχου παιδείας, αμαυρώνοντας την εικόνα της Δημοτικής Αρχής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΕΚΚΙΝΗΣΗ»