Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Επιτέθηκε στη σύζυγό του επειδή δεν έβαλε στο καφενείο το τραγούδι που ήθελε

  
Θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον σύζυγό της καταγγέλλει ότι έπεσε μία γυναίκα, που διατηρεί καφενείο στη...  


 

Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο επεισόδιο βίας συνέβη την περασμένη Τετάρτη, όταν ο άνδρας της ζήτησε να αλλάξει τα τραγούδια που έπαιζαν εκείνη την ώρα στο μαγαζί της και, όπως καταγγέλλει η γυναίκα, της επιτέθηκε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, ο άνδρας είχε επισκεφθεί ως πελάτης το μαγαζί της γυναίκας και κάποια στιγμή της ζήτησε να αλλάξει «ρεπερτόριο» και να σταματήσει τα λαϊκά τραγούδια.

«Ζήτησε να βάλω την μουσική που ήθελε να ακούσει και να μην παίζω λαϊκά τραγούδια στο καφενείο. Απάντησα ότι δεν γίνεται να βάλω τη μουσική που ήθελε να ακούσει εκείνος. Τότε μου είπε, “είμαι πελάτης και πληρώνω. Εδώ μέσα θα βάζεις ό,τι θέλω εγώ”. Αρνήθηκα λέγοντάς του ότι αυτό δεν γίνεται. Δεν ήταν μεθυσμένος, είχε πιει μερικές μπύρες αλλά γενικά είναι νευρικός», είπε αρχικά η γυναίκα.

Στη συνέχεια περιέγραψε ότι του ζήτησε να ηρεμήσει, αλλά εκείνος συνέχισε να βρίζει και να απειλεί. Ο γιος τους, που ήταν μπροστά στο περιστατικό, παρενέβη για να μην χτυπήσει ο πατέρας την μητέρα του. «Του έχω ζητήσει να χωρίσουμε και εκείνος με απειλεί, με προσβάλλει και με βρίζει. Είναι ζηλιάρης, δεν μπορώ ούτε να κουνηθώ», αναφέρει η γυναίκα και προσθέτει: «με έχει χτυπήσει πολλές φορές με γροθιές στο κεφάλι. Φοβάμαι ότι θα κάνει και κάτι χειρότερο».

«Δεν την χτύπησα ποτέ, μόνο μια φορά στο παρελθόν, αλλά δεν έγινε κάτι» είπε από την πλευρά του ο δράστης στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, σημειώνοντας ότι το μετάνιωσε.