Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Yποδέχτηκαν τον νεαρότερο ίσως Συγγραφέα της Πιερίας


Ιδιαίτερη ημέρα σήμερα, Κυριακή 06-10-2024, για την Ένωση Συγγραφέων Πιερίας.

Ο...
 
 
Πρόεδρος κ. Άγγελος Αγγελίδης με την Αντιπρόεδρο κ. Ε. Κορτσάρη και την κ. Γ. Τσερτεκίδου (της Εξελεγκτικής) υποδέχτηκαν τον νεαρότερο ίσως Συγγραφέα της Πιερίας.

Ο κ. Χρήστος Τατσιόπουλος είναι μαθητής Γυμνασίου. Στην ηλικία των 13 ετών και έχει στο ενεργητικό του ήδη 1 υπέροχο Βιβλίο. Με τον τίτλο ¨το πετράδι της ζωής¨, μας βάζει στην ενσυναίσθηση ενός ισορροπημένου σύγχρονου ανθρώπου που ακουμπά διακριτικά σε μεγάλες ευαισθησίες, αδελφική σχέση.

Μετά από εκτενή και ειλικρινή διάλογο κατά τη σημερινή πρώτη επαφή, ανταλλαγή απόψεων και αναφορά σε επιθυμίες και σχέδια, δόθηκαν αμοιβαίες υποσχέσεις για μελλοντική συνεργασία.

Ο κ Πρόεδρος εκ μέρους της Ένωσης συνεχάρη τον ομότεχνο πλέον και συμπαθή κ Χρήστο Τατσιόπουλο, του υποσχέθηκε Εγγραφή ως Μέλος στην Ένωση και μάλιστα απαλλαγμένος από την υποχρέωση ετήσιας Συνδρομής έως ενηλικιώσεως. Του συνέστησε δε ψύχραιμη αντιμετώπιση των σχετικών θεμάτων και κύρια φροντίδα για τις μαθητικές του υποχρεώσεις με το βλέμμα στις σπουδές και την μόρφωση.

Ένωση Συγγραφέων Πιερίας