Υλικά
- 175 γρ. σοκολάτας με 55% κακάο
- 100 γρ. σοκολάτας με 72% κακάο
- 25 γρ. σοκολάτα με 85% κακάο
- 150 γρ. βούτυρο
- 5 αυγά
- 150 γρ. καστανή ζάχαρη
- 15 γρ. αλεύρι
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- Ανακατέψτε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί και αφήστε την στην άκρη να κρυώσει.
- Σε ένα άλλο μπολ προσθέστε τα αυγά και την καστανή ζάχαρη και ανακατέψτε με τη βοήθεια ενός σύρματος.
- Ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα και το βούτυρο στα αυγά και την καστανή ζάχαρη.
- Προσθέστε το αλεύρι και το κοσκινισμένο αλάτι. Βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν αναμειχθεί καλά.
- Ρίξτε το μείγμα στη φόρμα και ψήστε το στους 200 βαθμούς για 17- 20 λεπτά.
- Αφήστε το να κρυώσει για τουλάχιστον 4 ώρες.