Ελαφρύ δείπνο ή συνοδευτικό για ψάρι και κρέας
 
Υλικά 
  • 4 φλ. τσαγιού ανάμεικτα λαχανικά της επιλογής σας (ρόκα, μαρούλι, σπανάκι κ. α.)
  • 3 κ. σ. αποξηραμένα κράνμπερι
  • 1/4 φλ. τσαγιού καρύδια, κομμένα στη μέση  

 
  • 1 κ. σ. βινεγκρέτ βατόμουρου
  • 120 γρ. μαλακό φρέσκο κατσικίσιο τυρί

Εκτέλεση

  1. Πλύνετε καλά τα λαχανικά και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ.
  2. Προσθέστε τα κράνμπερι, τα καρύδια και το ντρέσινγκ και ανακατέψτε απαλά.
  3. Με ένα κουτάλι, σπάστε το κατσικίσιο τυρί σε ανομοιόμορφα κομμάτια στην κορυφή της σαλάτας.
  4. Ραντίστε με ελαιόλαδο και απολαύστε.