Συνοδέψτε με ρύζι ή αρωματικό πουρέ πατάτας
 
Υλικά

  • 500 γρ. κιμά γαλοπούλας
  • 1 μεγάλο αυγό
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο ψιλοκομμένο άνηθο 

  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κ. γλ. αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, για γεύση
  • Σπρέι ελαιολάδου

Εκτέλεση

  1. Χτυπήστε το αυγό σε ένα μεσαίο μπολ.
  2. Προσθέστε τα μυρωδικά, την τριμμένη φρυγανιά, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε.
  3. Προσθέστε τον κιμά και ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν τα υλικά καλά.
  4. Πλάστε τον κιμά σε κεφτεδάκια ομοιόμορφου μεγέθους, τοποθετήστε τα σε ένα ταψί με λαδόκολλα και αφήστε τα στην άκρη.
  5. Για να τηγανίσετε τα κεφτεδάκια στο air fryer στρώστε ένα κομμάτι λαδόκολλα στο καλάθι και προσθέστε τα κεφτεδάκια σε μια ομοιόμορφη στρώση.
  6. Ψήστε στους 200 βαθμούς για 8- 10 λεπτά, γυρίζοντας στα μισά του χρόνου μαγειρέματος.