Προσθέστε αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
Υλικά
- 150 ml πλήρες γάλα
- 25 ml σκούρο ρούμι
- 2 κ. γλ. παχύρρευστη καραμέλα
- 50 γρ. σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη
- Λίγο θαλασσινό αλάτι
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το ρούμι και την παχύρρευστη μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα και αφήστε στην άκρη.
- Ζεστάνετε το γάλα σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να σιγοβράσει.
- Αφαιρέστε από τη φωτιά, προσθέστε τη σοκολάτα και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει.
- Ξαναβάλτε την κατσαρόλα στη φωτιά μέχρι να ζεσταθεί και στη συνέχεια προσθέστε το μείγμα με το ρούμι και μια πρέζα νιφάδες θαλασσινού αλατιού.
- Σερβίρετε σε μια κούπα και απολαύστε.