Προσθέστε αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
 
Υλικά
  • 150 ml πλήρες γάλα
  • 25 ml σκούρο ρούμι
  • 2 κ. γλ. παχύρρευστη καραμέλα
 
  • 50 γρ. σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη
  • Λίγο θαλασσινό αλάτι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το ρούμι και την παχύρρευστη μέχρι να έχετε ένα ομοιόμορφο μείγμα και αφήστε στην άκρη.
  2. Ζεστάνετε το γάλα σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά μέχρι να σιγοβράσει.
  3. Αφαιρέστε από τη φωτιά, προσθέστε τη σοκολάτα και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει.
  4. Ξαναβάλτε την κατσαρόλα στη φωτιά μέχρι να ζεσταθεί και στη συνέχεια προσθέστε το μείγμα με το ρούμι και μια πρέζα νιφάδες θαλασσινού αλατιού.
  5. Σερβίρετε σε μια κούπα και απολαύστε.