Υλικά
- 10 φύλλα σφολιάτας
- 1 1/2 φλ. τσαγιού ζαμπόν σε κύβους
- 2 φλ. τσαγιού γκούντα ή οποιοδήποτε κίτρινο τυρί σε κύβους
- 1 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο
- 3 αυγά
- 1 φλ. τσαγιού γάλα
Εκτέλεση
- Κόψτε το ζαμπόν και το γκούντα σε κύβους.
- Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέστε το ζαμπόν και το τυρί και ανακατέψτε.
- Σε ένα βουτυρωμένο ταψί προσθέστε τα 2 πρώτα φύλλα και αλείψτε καλά με λιωμένο βούτυρο.
- Συνεχίστε προσθέτοντας το μείγμα ζαμπόν και τυριού και στρώστε με τα επόμενα δύο φύλλα, απλώστε το μείγμα και συνεχίστε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
- Καλύψτε με τα τελευταία 2 φύλλα βουτυρωμένα.
- Σε ένα μπολ χτυπήστε με σύρμα τα αυγά, το γάλα και το σύρμα και ρίξτε το μείγμα πάνω από την πίτα.
- Βάλτε στον προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήστε μέχρι να ροδίσει.