Υλικά
- 2 μεγάλες πατάτες, κομμένες στα έξι
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 8 φέτες μπέικον, χοντρές φέτες
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 400 βαθμούς.
- Σε ένα πυρέξ ανακατέψτε τις πατάτες με αλάτι και πιπέρι.
- Τοποθετήστε το μπέικον γύρω από τις άκρες του ταψιού.
- Ψήστε μέχρι οι πατάτες να μαλακώσουν και το μπέικον να ψηθεί καλά, περίπου 30 λεπτά.
- Μετά τα πρώτα 15 λεπτά ψησίματος, αναποδογυρίστε το μπέικον με λαβίδα και ανακατέψτε τις πατάτες.