Υλικά
- 240 γρ. τυρί κρέμα
- 1/2 φλ. τσαγιού πολτοποιημένη κολοκύθα
- 1 κ. γλ. βανίλια
- 1 κ. γλ. κανέλα
- 1 κ. γλ. μπαχαρικό κολοκυθόπιτας
- 1/4 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
- 1 κ. γλ. βούτυρο
- 120 γρ. σαντιγί
- 250 γρ. μπισκότα για τη βάση
Εκτέλεση
- Σπάστε τα μπισκότα σε έναν επεξεργαστή τροφίμων μέχρι να γίνουν σκόνη.
- Ανακατέψτε σε ένα μπολ με το βούτυρο, μέχρι το μείγμα να γίνει σαν υγρή άμμος, και απλώστε ομοιόμορφα σε ένα τσέρκι.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το τυρί κρέμα, με την κολοκύθα, τη βανίλια, την κανέλα, το μπαχαρικό κολοκυθόπιτας και την καστανή ζάχαρη για λίγα λεπτά μέχρι να αφρατέψουν.
- Προσθέστε τη σαντιγί και χτυπήστε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο.
- Απλώστε το μείγμα με το κουτάλι πάνω από τη βάση και τοποθετήστε στο ψυγείο για μερικές ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί.