Με ανάρτηση του στο Facebook ο Γιάννης Αμαπατζόγλου γνωστοποίησε την παραίτηση του από την Φωνή Λογικής εξ αιτίας της «πράξης της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην Ευρωβουλή να μην επιτρέψει να συζητηθεί το Θέμα των Τεμπών στο ευρωκοινοβούλιο».
Μάλιστα κάτω από...
την ανάρτησή του έχει ξεσπάσει ένα «μικρός πόλεμος σχολίων» με πολλούς να επικροτούν την κίνηση του γράφοντας «αποδεικνύεις για μια ακόμη φορά στην πράξη ότι είσαι πραγματικός πατριώτης καθώς συντάσσεσαι με την κοινωνία και όχι με την θολούρα μιας “κυβερνώσας δεξιάς”» και άλλους να διαφωνούν γράφοντας «το να αναπαράγεις τα ψέμματα του αρβανιτη και του Βελοπουλου είναι ντροπή»
Διαβάστε το κείμενο της αποχώρησης
“Εκφράζοντας την αντίθεσή μου στην πράξη της κυρίας Αφροδίτης Λατινοπούλον να μην «επιτρέψει» να συζητηθεί το Θέμα των Τεμπών στο ευρωκοινοβούλιο, ανακοινώνω την αποχώρησή μου από το κόμμα Φωνή Λογικής – Αφροδίτη Λατινοπούλον.
Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως στην τραγωδία των Τεμπών και να αποδοθούν οι ποινικές αλλά και οι πολιτικές ευθύνες, οι οποίες απ’ ό,τι φαίνεται συγκαλύπτονται. Κινούμενος με βάση τις αρχές μου αλλά και τη συνείδησή μου Θα δώσω το παρών στο συλλαλητήριο της 28ης Φεβρουαρίου συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις τον ελληνικού λαού για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση των ευθυνών.“