Ανακαλύψτε το jambon beurre του Le Petit Vendôme και άλλες γαστρονομικές απολαύσεις που κατατάσσονται ανάμεσα στα πιο νόστιμα σάντουιτς του πλανήτη
Αν πιστεύατε ότι το τέλειο σάντουιτς δεν υπάρχει, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε. Σύμφωνα με...
το Time Out, το παριζιάνικο μπιστρό Le Petit Vendôme έχει δημιουργήσει το καλύτερο σάντουιτς στον κόσμο, με την κλασική γαλλική μπαγκέτα να φιλοξενεί μια μοναδική συνταγή jambon beurre που είναι πραγματικό έργο τέχνης.
Το παγκόσμιο δίκτυο συγγραφέων του Time Out εντόπισε τα πιο νόστιμα σάντουιτς και το συγκεκριμένο δημιούργημα κατατάχθηκε στην κορυφή. Μην ανησυχείτε, όμως, γιατί η συλλογή περιλαμβάνει και άλλες γαστρονομικές απολαύσεις από όλο τον κόσμο που αξίζει να δοκιμάσετε.
Η μπαγκέτα δεν είναι απλώς μια μακριά, τραγανή φρατζόλα ψωμιού -είναι ένα σύμβολο της γαλλικής πρωτεύουσας. Και τώρα, χάρη σε αυτήν, το παρισινό μπιστρό κατακτά τον τίτλο του καλύτερου σάντουιτς στον κόσμο.
Τα σάντουιτς είναι μια παγκόσμια απόλαυση -κάθε γωνιά του κόσμου έχει τη δική της μοναδική εκδοχή, βάζοντας νόστιμες και δημιουργικές γεμίσεις ανάμεσα σε φρέσκο ψωμί. Ωστόσο, το Time Out κάλεσε το διεθνές δίκτυο συγγραφέων του να συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα σάντουιτς, και το jambon beurre του Le Petit Vendôme κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή.
«Το σάντουιτς εδώ είναι ένα έργο τέχνης. Είναι φτιαγμένα κατά παραγγελία και ετοιμάζονται μπροστά σας χρησιμοποιώντας τις βραβευμένες μπαγκέτες του Julien Bakery, μεγάλες ποσότητες σούπερ φρέσκου βουτύρου και κορδέλες ζαμπόν κατευθείαν από το κόκαλο», γράφει η συγγραφέας του Time Out Paris, Tina Meyer. «Ντροπιάζει τα άγευστα ροζ πράγματα από το σούπερ μάρκετ. Αν μπορούσατε να φάτε, να νιώσετε και να μυρίσετε την Πόλη του Φωτός, αυτό θα ήταν».
Μήπως σας άνοιξε η όρεξη; Η λίστα του Time Out περιλαμβάνει πολλά ακόμη λαχταριστά σάντουιτς που αξίζει να δοκιμάσετε. Στη δεύτερη θέση, η Leonie Cooper, συντάκτρια τροφίμων και ποτών του Time Out London, επέλεξε το ρολό με μπέικον, χτένι και μαύρη πουτίγκα από το Epping Forest Oyster Shack, το οποίο χαρακτήρισε ως «απλό, αλλά καταστροφικά αποτελεσματικό».
Στην τρίτη θέση βρέθηκε το Newman’s Jewban από το Kush Hialeah στο Μαϊάμι, όπου ένας «νικηφόρος συνδυασμός παντρεύει κορν μπιφ, ελβετικό τυρί, πίκλες, ξινολάχανο με ζουμερό ψητό χοιρινό», σύμφωνα με τη συντάκτρια του Time Out USA Virginia Gill.
Η μπαγκέτα δεν είναι απλώς μια μακριά, τραγανή φρατζόλα ψωμιού -είναι ένα σύμβολο της γαλλικής πρωτεύουσας. Και τώρα, χάρη σε αυτήν, το παρισινό μπιστρό κατακτά τον τίτλο του καλύτερου σάντουιτς στον κόσμο.
Τα σάντουιτς είναι μια παγκόσμια απόλαυση -κάθε γωνιά του κόσμου έχει τη δική της μοναδική εκδοχή, βάζοντας νόστιμες και δημιουργικές γεμίσεις ανάμεσα σε φρέσκο ψωμί. Ωστόσο, το Time Out κάλεσε το διεθνές δίκτυο συγγραφέων του να συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα σάντουιτς, και το jambon beurre του Le Petit Vendôme κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή.
«Το σάντουιτς εδώ είναι ένα έργο τέχνης. Είναι φτιαγμένα κατά παραγγελία και ετοιμάζονται μπροστά σας χρησιμοποιώντας τις βραβευμένες μπαγκέτες του Julien Bakery, μεγάλες ποσότητες σούπερ φρέσκου βουτύρου και κορδέλες ζαμπόν κατευθείαν από το κόκαλο», γράφει η συγγραφέας του Time Out Paris, Tina Meyer. «Ντροπιάζει τα άγευστα ροζ πράγματα από το σούπερ μάρκετ. Αν μπορούσατε να φάτε, να νιώσετε και να μυρίσετε την Πόλη του Φωτός, αυτό θα ήταν».
Μήπως σας άνοιξε η όρεξη; Η λίστα του Time Out περιλαμβάνει πολλά ακόμη λαχταριστά σάντουιτς που αξίζει να δοκιμάσετε. Στη δεύτερη θέση, η Leonie Cooper, συντάκτρια τροφίμων και ποτών του Time Out London, επέλεξε το ρολό με μπέικον, χτένι και μαύρη πουτίγκα από το Epping Forest Oyster Shack, το οποίο χαρακτήρισε ως «απλό, αλλά καταστροφικά αποτελεσματικό».
Στην τρίτη θέση βρέθηκε το Newman’s Jewban από το Kush Hialeah στο Μαϊάμι, όπου ένας «νικηφόρος συνδυασμός παντρεύει κορν μπιφ, ελβετικό τυρί, πίκλες, ξινολάχανο με ζουμερό ψητό χοιρινό», σύμφωνα με τη συντάκτρια του Time Out USA Virginia Gill.