Σάββατο 29 Μαρτίου 2025

«Πίτσα» με σπαγγέτι από την προηγούμενη μέρα


Μια συνταγή που θα κάνετε ξανά και ξανά
 
Υλικά 

  • 2 φλ. τσαγιού κρύα σπαγγέτι που περίσσεψαν
  • 3 μεγάλα αυγά, χτυπημένα
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

  • 2 κ. σ. ανάλατο βούτυρο
  • 1 κ. σ. φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ, ανακατέψτε τα μακαρόνια και τα αυγά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
  2. Σε μέτρια φωτιά, ζεστάνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Προσθέστε το μείγμα με τα σπαγγέτι, απλώνοντας τα ζυμαρικά ομοιόμορφα σε όλο το τηγάνι.
  3. Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 8 λεπτά.
  4. Αναποδογυρίστε προσεκτικά τα ζυμαρικά σε ένα πιάτο.
  5. Ξαναρίξτε τα μακαρόνια στο τηγάνι για να μαγειρευτούν και από την άλλη πλευρά, περίπου 6 λεπτά.
  6. Αναποδογυρίστε τα σε ένα πιάτο και γαρνίρετε με μαϊντανό.
  7. Κόψτε σε τριγωνικά κομμάτια, σερβίρετε και απολαύστε!