Αρωματισμένο με κανέλα
Υλικά
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 7 1/2 φλ. τσαγιού νερό
- 3/4 φλ. τσαγιού ρύζι καρολίνα
- 4 1/2 κ. σ. κορν φλάουρ
- 1 κ. σ. ανθόνερο
- Κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά ρίξτε το ζαχαρούχο γάλα και το νερό, ανακατέψτε και φέρτε σε βρασμό.
- Ρίξτε το ρύζι και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να ψηθεί καλά το ρύζι.
- Στη συνέχεια, προσθέστε το ανθόνερο, διαλύστε καλά το κορν φλάουρ σε νερό και ρίξτε το στο ρύζι.
- Χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε ανακατεύοντας συνεχώς.
- Μόλις πάρει βράση το ρυζόγαλο είναι έτοιμο.
- Χωρίστε σε μπολάκια και αφού κρυώσουν βάλτε τα στο ψυγείο.
- Πασπαλίστε το ρυζόγαλο με κανέλα και σερβίρετε.