Κυριακή 25 Μαΐου 2025

Νιόπαντρο ζευγάρι έπεσε στα «δίχτυα» διαδικτυακής απάτης – Πώς τους ξάφρισαν 10.000 ευρώ


Η γυναίκα και θύμα της «κυβερνοεπίθεσης» ανέφερε πως τα χρήματά της έγιναν επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα

Μία ακόμη περίπτωση διαδικτυακής απάτης με θύμα ένα νιόπαντρο ζευγάρι απασχολεί τις Αρχές. Σύμφωνα με...


πληροφορίες τηλεοπτικής εκπομπής του Mega, όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα θέλοντας να πουλήσει κάποια αντικείμενα του σπιτιού της, μπήκε σε μία ιστοσελίδα όπου συμπλήρωσε μία φόρμα.

Στη συνέχεια, δέχτηκε ένα μήνυμα από κάποιον δήθεν ενδιαφερόμενο. Όπως αποδείχτηκε αυτό ήταν απάτη, καθώς μόλις μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες ευρώ εξαφανίστηκαν από τον τραπεζικό τους λογαριασμό.

«Δεν έμεινε ούτε ένα ευρώ. Με αφορμή τον γάμο και τη βάπτιση του πρώτου μας παιδιού αποφασίσαμε να φτιάξουμε, ένα λογαριασμό για χρήματα.

Συλλέχθηκαν 10.000 ευρώ. Όταν ήθελα να πουλήσω κάποια πράγματα, μπήκε σε ένα site για να τα πουλήσω.

Με αφορμή μία τσάντα, είδα πως κάποιος θέλει να αγοράσει τη τσάντα και μπαίνοντας στο μήνυμα με μετέφερε σε μία άλλη σελίδα, ίδια με αυτήν που μπήκα για να πουλήσω τα πράγματα.

Εκεί μου ζητήθηκε ο αριθμός της κάρτας. Μου ήρθε ενημέρωση πως τα χρήματα μεταφέρθηκαν και είδα να γίνονται αγορές σε κρυπτονομίσματα», δήλωσε το θύμα μιλώντας σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής.