Πέμπτη 29 Μαΐου 2025

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Ξαναχτυπά το κουδούνι για τους απόφοιτους του 1985


Όχι για μάθημα αυτή τη φορά, αλλά για κάτι πιο δυνατό: Για να ξυπνήσει μνήμες, φιλίες, γέλια, βλέμματα στα διαλείμματα και όνειρα που κάποτε γεννήθηκαν στα θρανία του 3ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης.

Πέρασαν χρόνια – πολλά. Άλλαξαν οι δρόμοι μας, οι πόλεις, τα πρόσωπα.
Όμως μέσα μας, σε...  

 
μια γωνιά καλά φυλαγμένη, εκείνο το σχολείο ζει ακόμα:οι αίθουσες, οι καθηγητές, οι σχολικές γιορτές, οι αγωνίες των εξετάσεων,το πρώτο σφίξιμο στην καρδιά και το πρώτο ξέγνοιαστο γέλιο με τους φίλους της νιότης μας.

Τα μαθητικά μου χρόνια δεν τα αλλάζω με τίποτα .Είναι εκείνα που μας έμαθαν να ονειρευόμαστε,να παλεύουμε, να αγαπάμε. Και για αυτό, κάθε φορά που ξανασμίγουμε, νιώθουμε πως γυρίζουμε πίσω σε μια στιγμή που ποτέ δεν έφυγε.

📅 Το Σάββατο 31 Μαΐου 2025 στις 9 το βράδυ ξανασμίγουμε , σαν τότε .

📍 Στο “ Περί Ανέμων ”, Γιωργάκη Ολυμπίου 25, στην Κατερίνη

Γιατί το σχολείο δεν τελειώνει ποτέ .Ζει μέσα μας, και μας περιμένει σε κάθε τέτοια συνάντηση .Εκει που οι αναμνήσεις ξαναγίνονται πρόσωπα.

Ελάτε. Να είμαστε πάλι μαζί. Όπως τότε.