Βρήκαμε...
ένα απίθανο hack στο YouTube από την Πηνελόπη Αναστασιάδου για να φτιάξεις 4 διαφορετικά παγωτά χωρίς παγωτομηχανή, μέσα σε 10 λεπτά!
Το δοκιμάσαμε και... ναι, είναι τόσο καλό όσο φαίνεται.
Το μυστικό;
Μια βάση που φτιάχνεται με σαντιγί και ζαχαρούχο γάλα.
Από εκεί και πέρα, παίζεις με τις γεύσεις που αγαπάς.
Έχεις έτοιμο σπιτικό παγωτό με απλά υλικά, χωρίς ανακατεύματα, χωρίς μηχανή, χωρίς κόπο.
Οι 4 συνταγές που μας ξετρέλαναν:
1. Παγωτό Kinder Bueno
Μπισκότο, κομμάτια σοκολάτας και κρέμα Bueno — το απόλυτο γλυκό του καλοκαιριού.
2. Παγωτό Φράουλα Cheesecake
Κομματάκια από μπισκότο digestive, φρέσκες φράουλες και λίγο τυρί κρέμα. Γεύση που θυμίζει γλυκό ψυγείου!
3. Παγωτό Μπανάνα-
Καραμέλα Μπανάνες, σιρόπι καραμέλας και λίγο φυστικοβούτυρο για τους πιο τολμηρούς. Θυμίζει παρφέ!
4. Παγωτό Oreo
Απλά τρίψε μερικά Oreo μέσα στη βάση και έχεις έτοιμο ένα παγωτό που τρώνε μικροί και μεγάλοι.
Πώς το φτιάχνεις:
Χτυπάς κρύα κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί. Προσθέτεις ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύεις απαλά.
Ρίχνεις τα υλικά της γεύσης που θέλεις. Βάζεις στην κατάψυξη για 6-8 ώρες και… έτοιμο!
Γιατί να το δοκιμάσεις; Γιατί κυριολεκτικά σε 10 λεπτά έχεις φτιάξει 4 σπιτικά παγωτά, χωρίς εξοπλισμό.
Είναι οικονομικό, απλό και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από του εμπορίου.
Δες το βίντεο εδώ:
Το δοκιμάσαμε και... ναι, είναι τόσο καλό όσο φαίνεται.
Το μυστικό;
Μια βάση που φτιάχνεται με σαντιγί και ζαχαρούχο γάλα.
Από εκεί και πέρα, παίζεις με τις γεύσεις που αγαπάς.
Έχεις έτοιμο σπιτικό παγωτό με απλά υλικά, χωρίς ανακατεύματα, χωρίς μηχανή, χωρίς κόπο.
Οι 4 συνταγές που μας ξετρέλαναν:
1. Παγωτό Kinder Bueno
Μπισκότο, κομμάτια σοκολάτας και κρέμα Bueno — το απόλυτο γλυκό του καλοκαιριού.
2. Παγωτό Φράουλα Cheesecake
Κομματάκια από μπισκότο digestive, φρέσκες φράουλες και λίγο τυρί κρέμα. Γεύση που θυμίζει γλυκό ψυγείου!
3. Παγωτό Μπανάνα-
Καραμέλα Μπανάνες, σιρόπι καραμέλας και λίγο φυστικοβούτυρο για τους πιο τολμηρούς. Θυμίζει παρφέ!
4. Παγωτό Oreo
Απλά τρίψε μερικά Oreo μέσα στη βάση και έχεις έτοιμο ένα παγωτό που τρώνε μικροί και μεγάλοι.
Πώς το φτιάχνεις:
Χτυπάς κρύα κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί. Προσθέτεις ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύεις απαλά.
Ρίχνεις τα υλικά της γεύσης που θέλεις. Βάζεις στην κατάψυξη για 6-8 ώρες και… έτοιμο!
Γιατί να το δοκιμάσεις; Γιατί κυριολεκτικά σε 10 λεπτά έχεις φτιάξει 4 σπιτικά παγωτά, χωρίς εξοπλισμό.
Είναι οικονομικό, απλό και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από του εμπορίου.
Δες το βίντεο εδώ: