Υλικά
500 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
2 κ. σ. ελαιόλαδο
2 κ. σ. σάλτσα σόγιας
3 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
1 κ. γλ. φρέσκο θυμάρι
1/2 κ. γλ. αλάτι
1/4 κ. γλ. πιπέρι
1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
1 κ. γλ. φρέσκο θυμάρι
1/2 κ. γλ. αλάτι
1/4 κ. γλ. πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ προσθέστε τα μανιτάρια, το λάδι, τη σάλτσα σόγιας, την παρμεζάνα, τη σκόνη σκόρδου, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι.
- Ανακατέψτε καλά ώστε όλα τα υλικά να πάνε παντού.
- Βάλτε στο καλάθι του air fryer και μαγειρέψτε στους 190 βαθμούς για 5 λεπτά.
- Ανακινήστε το καλάθι και στη συνέχεια μαγειρέψτε για άλλα 5- 7 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.
Advertisement