Υλικά
- 1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 2 κ. σ. μοτσαρέλα, τριμμένη
- 1/4 φλ. τσαγιού ντοματίνια, κομμένα στα τέσσερα
- 1 κ. σ. φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
- 1/2 αβοκάντο, σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
- Χτυπήστε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεσαίο μπολ.
- Ζεστάνετε ένα μέτριο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Ψεκάστε με αντικολλητικό σπρέι μαγειρέματος.
- Ρίξτε το μισό μείγμα αυγών στο τηγάνι, μαγειρέψτε 3 λεπτά. Πασπαλίστε 1 κουταλιά της σούπας τυρί μοτσαρέλα πάνω από την ομελέτα, μαγειρέψτε για ένα επιπλέον λεπτό και στη συνέχεια σύρετε σε ένα πιάτο.
- Επαναλάβετε το προηγούμενο βήμα με το υπόλοιπο μείγμα αυγών.
- Καλύψτε κάθε ανοιχτή ομελέτα με 2 κουταλιές της σούπας ντοματίνια, 1/2 κουταλιά της σούπας φρέσκο βασιλικό και 1/4 φέτες αβοκάντο.