Σάββατο 9 Αυγούστου 2025

Τρυφερές μοσχαρίσιες μπουκιές με σκόρδο στο air fryer


Έτοιμες σε λιγότερο από 15’
 
Υλικά

  • 1/2 κιλό μοσχαρίσια μπριζόλα σε κύβους
  • 2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι

 
  • 1 κ. γλ. ιταλικό καρύκευμα
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • Για το βούτυρο βοτάνων:
  • 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο
  • 1/2 κ. γλ. θυμάρι
  • 1/2 κ. γλ. δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ προσθέστε τις μπουκιές μπριζόλας, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, το ιταλικό καρύκευμα και το σκόρδο.
  2. Ανακατέψτε καλά.  
  3. Προσθέστε τα στο καλάθι του air fryer.
  4. Μαγειρέψτε στους 200 βαθμούς για 10- 12 λεπτά.
  5. Μόλις ψηθούν, ανακατέψτε τις μπουκιές με το βούτυρο σκόρδου και μυρωδικών και απολαύστε.