Υλικά
- 1/2 κιλό μοσχαρίσια μπριζόλα σε κύβους
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι
- 1 κ. γλ. ιταλικό καρύκευμα
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- Για το βούτυρο βοτάνων:
- 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο λιωμένο
- 1/2 κ. γλ. θυμάρι
- 1/2 κ. γλ. δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
- 1 κ. γλ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ προσθέστε τις μπουκιές μπριζόλας, το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, το ιταλικό καρύκευμα και το σκόρδο.
- Ανακατέψτε καλά.
- Προσθέστε τα στο καλάθι του air fryer.
- Μαγειρέψτε στους 200 βαθμούς για 10- 12 λεπτά.
- Μόλις ψηθούν, ανακατέψτε τις μπουκιές με το βούτυρο σκόρδου και μυρωδικών και απολαύστε.