Υλικά
- 1 κονσέρβα τόνου σε νερό, στραγγισμένη
- 2 κ. σ. μαγιονέζα
- 1 κ. γλ. μουστάρδα
- 1 κ. γλ. χυμό λεμονιού
- 1 κ. γλ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
- 1 κ. γλ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 1 κ. γλ. ψιλοκομμένο άνηθο
- Αλάτι και πιπέρι
- 4 φέτες ψωμί ολικής αλέσεως με προζύμι
- 1 φλ. τσαγιού ρόκα
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε τον τόνο, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και τα μυρωδικά. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι.
- Φρυγανίστε το ψωμί.
- Προσθέστε τη ρόκα ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμιού.
- Μοιράστε την τονοσαλάτα ανάμεσα στις δύο φέτες ψωμιού με τη ρόκα.
- Καλύψτε κάθε μία με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού.
- Κόψτε στη μέση για να σερβίρετε και απολαύστε.