Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2025

Πώς να ψήσετε μπριζόλα σαν επαγγελματίας: Η επιστημονική μέθοδος διά στόματος Έλληνα επιστήμονα


Μάθετε το μυστικό που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που μαγειρεύετε κρέας στο σπίτι

 Ο Γιώργος Βεκίνης, ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Επιστημονικών Ερευνών της Ελλάδας, μοιράζεται...  

 

μια διαφορετική προσέγγιση για το ψήσιμο της μπριζόλας, που υπόσχεται πιο ζουμερό και γευστικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε είναι να αλατίζουμε το κρέας πριν το ψήσιμο, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη δομή και τη γεύση του. 

 Διαβάστε τη συνέχεια στο ygeianews.gr