Υλικά
- 1,2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας (για ψητό)
- 1- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι
Εκτέλεση
- Βγάλτε το μοσχάρι από το ψυγείο και αφήστε το σε θερμοκρασία δωματίου πριν το μαγείρεμα (20-30 λεπτά).
- Ζεστάνετε το air fryer στους 220 βαθμούς.
- Τρίψτε το μοσχαρίσιο κρέας παντού με το λάδι.
- Συνδυάστε σε ένα μπολ το θυμάρι, τους κόκκους κρεμμυδιού και τη σκόνη μουστάρδας με 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι. Τρίψτε με αυτό όλο το μοσχαρίσιο κρέας και, στη συνέχεια, βάλτε το μοσχαρίσιο κρέας στο καλάθι του air fryer και ψήστε το για 10 λεπτά.
- Μειώστε τη θερμοκρασία στους 170 βαθμούς και μαγειρέψτε για άλλα 30- 40 λεπτά.
- Μεταφέρετε το κρέας σε μια σανίδα, καλύψτε το χαλαρά με αλουμινόχαρτο και αφήστε το να ξεκουραστεί για 30 λεπτά πριν το κόψετε και το σερβίρετε.