Υλικά
- 800 γρ. μοσχαρίσια μπριζόλα, κομμένη σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 6 κ. σ. βούτυρο
- 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1/4 φλ. τσαγιού μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το λάδι στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
- Μόλις ζεσταθεί το λάδι, προσθέστε τις μπουκιές μπριζόλας και αλατοπιπερώστε.
- Μαγειρέψτε 2 λεπτά χωρίς να ανκατέψετε. Ανακατέψτε και μαγειρέψτε άλλα 2- 3 λεπτά. Τοποθετήστε σε ένα πιάτο.
- Μειώστε τη φωτιά σε μέτρια και προσθέστε το βούτυρο στο ίδιο τηγάνι.
- Μόλις λιώσει, προσθέστε το σκόρδο και τον μαϊντανό και μαγειρέψτε περίπου ένα λεπτό, ανακατεύοντας.
- Αποσύρετε από τη φωτιά.
- Προσθέστε τις μπουκιές μπριζόλας ξανά στο τηγάνι και ανακατέψτε καλά.