Συνοδέψτε με βελούδινο πουρέ πατάτας
Υλικά
Εκτέλεση
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεστάνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το μοσχάρι μέχρι να ροδίσει.
- Προσθέστε τα κρεμμύδια και το σκόρδο και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν.
- Προσθέστε τα καρότα, τα δαμάσκηνα, τον πελτέ ντομάτας και ανακατέψτε καλά.
- Σβήστε με το κόκκινο κρασί και αφήστε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Προσθέστε τον ζωμό, τη δάφνη, την κανέλα, αλάτι και πιπέρι.
- Σιγοβράστε για 1,5- 2 ώρες, μέχρι το κρέας να γίνει τρυφερό και η σάλτσα να πήξει.
Advertisement
