Υλικά
- 800 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
- 2 μεγάλα αυγά
- 2 κ. σ. σάλτσα Worcestershire
- Αλάτι και πιπέρι
- 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
- 1 μικρό κρεμμύδι, χοντροτριμμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο, τριμμένες
- 1/2 φλ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1/4 φλ. τσαγιού κέτσαπ
- 1 κ. σ. βαλσάμικο ξύδι
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το air fryer στον αέρα στους 180 βαθμούς.
- Σε μεγάλο μπολ χτυπήστε τα αυγά, τη σάλτσα Worcestershire, 3/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και 1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι. Ανακατέψτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό. Προσθέστε τον κιμά και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθεί.
- Σχηματίστε το μείγμα τσε τρεις φραντζόλες και τοποθετήστε το στο καλάθι του air fryer. Τηγανίστε στον αέρα για 10 λεπτά.
- Εντωμεταξύ, σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε την κέτσαπ και το βαλσάμικο ξύδι. Μεταφέρετε 2 κουταλιές της σούπας από το μείγμα σε δεύτερο μπολ και αφήστε το στην άκρη.
- Αλείψτε τις κορυφές και τις πλευρές των ρολών με το υπόλοιπο μείγμα κέτσαπ και συνεχίστε το ψήσιμο στον αέρα, 13 έως 16 λεπτά ακόμα.
- Αλείψτε με το μείγμα κέτσαπ που κρατήσατε και αφήστε τα να ξεκουραστούν τουλάχιστον 5 λεπτά πριν τα κόψετε σε φέτες.
