Υλικά
- 250 γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 100 γρ. βούτυρο
- 1/2 φλ. τσαγιού καρύδια, χοντροκομμένα
- 1/2 φλ. τσαγιού φουντούκια, χοντροκομμένα
- 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
- Λιώστε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν-μαρί και ανακατέψτε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Σπάστε τα μπισκότα σε κομμάτια και ανακατέψτε τα με τα καρύδια, τα φουντούκια και τη ζάχαρη άχνη.
- Ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα πάνω από τα μπισκότα και ανακατέψτε καλά.
- Τοποθετήστε το μείγμα σε ένα ταψί με λαδόκολλα, πιέστε το να ισιώσει και αφήστε το να κρυώσει στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Κόψτε σε κομμάτια και σερβίρετε.
