Παρασκευή 24 Απριλίου 2026

Δολοφονία 27χρονου: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 20χρονος δράστης


   Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των δύο 20χρονων κοριτσιών και ενός 18χρονου ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία
 
Προθεσμία για...  
 
 
να απολογηθεί στο Ναυτοδικείο την ερχόμενη Τρίτη (28/04) πήρε ο 20χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 20χρονου έχουν ασκηθεί διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. 

Παράλληλα, σε βάρος των δύο 20χρονων κοριτσιών και ενός 18χρονου ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία.

Οι τρεις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Αυτόφωρο Τριμελές Δικαστήριο και η δίκη τους αναβλήθηκε για τη Δευτέρα, ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτηση τους.

Η δολοφονία φέρεται να προέκυψε μετά από λογομαχία μεταξύ του 20χρονου δράστη και του 27χρονου θύματος για ερωτική αντιζηλία, με τον δράστη να χρησιμοποιεί μαχαίρι και να προκαλεί θανάσιμα τραύματα.