Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026

Άγριος ξυλοδαρμός εγκύου από τον πρώην σύντροφό της. Έχασε το παιδί

 
   Μια 38χρονη έγκυος γυναίκα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της στην... 
  
 
Καλλιθέα Αττικής, με αποτέλεσμα να χάσει το παιδί που κυοφορούσε. Ο δράστης, 28 ετών, συνελήφθη την Πέμπτη (23/07) στο κέντρο της Αθήνας.Η τραγική υπόθεση αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της εφημερίας στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν, όπου η 38χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα την Τετάρτη (22/07) με σοβαρά τραύματα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο συνοδευόμενη από τη θεία της και μία συνταξιούχο νοσηλεύτρια.

Αμέσως μετά την άφιξή της, η 38χρονη οδηγήθηκε στο χειρουργείο για έκτακτη καισαρική τομή, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού, το κοριτσάκι που κυοφορούσε δεν κατάφερε να επιβιώσει. Η γυναίκα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Αττικόν”, σε κατάσταση απελπισίας.

Ο 28χρονος δράστης έχει αντιμετωπίσει ποινικές κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, διακοπή κύησης και ενδοοικογενειακή σωματική βία.