Ο Γρηγόρης Δημητριάδης μίλησε για όσα έγιναν στο Telecom Center μεταξύ του ίδιου και του Βαγγέλη Μαρινάκη
Για το περιστατικό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στον τελικό της...
EuroLeague μίλησε ο Γρηγόρης Δημητριάδης στον γνωστό δημοσιογράφο Θανάση Λάλα και στο νέο κανάλι του στο YouTube.
Όπως ανέφερε, ο κ. Μαρινάκης τον πλησίασε αρχικά με χαμόγελο, ζητώντας να του πει κάτι, χωρίς ο ίδιος να περιμένει, όπως είπε, ότι θα ακολουθούσε τέτοια συμπεριφορά. «Μου ζήτησε με χαμόγελο να μου πει κάτι και δεν περίμενα ποτέ ότι θα έχουμε τέτοια επίπεδα απύθμενου κρετινισμού, να υπάρξει αυτή η συμπεριφορά. Η κίνηση που έγινε ήταν βλακώδης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Δημητριάδης.
Ο ίδιος δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για το ακριβές περιεχόμενο των όσων του είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Δεν έχει σημασία τι μου είπε, ήταν υβριστής», σημείωσε.
Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Δημητριάδης υποστήριξε ότι η ένταση αυτή συνδέεται με παλαιότερες αποφάσεις που είχαν ληφθεί σε κυβερνητικό επίπεδο, όταν, όπως είπε, δεν ικανοποιήθηκαν ορισμένα αιτήματα του επιχειρηματία.
«Όλο αυτό ξεκίνησε επειδή όταν ήμουν στην κυβέρνηση είπα κάποια “όχι” στα αιτήματα που είχε αυτός ο άνθρωπος. Μου ζήτησε κάποια πράγματα. Κάποια που ήταν λογικά γίνονταν, άλλα πράγματα που δεν θεωρούσα ότι ήταν λογικά δεν ικανοποιήθηκαν», ανέφερε.
Ο κ. Δημητριάδης διευκρίνισε ότι οι τελικές αποφάσεις δεν ήταν προσωπικές του, αλλά του πρωθυπουργού, στον οποίο, όπως είπε, εκείνος είχε εισηγηθεί αρνητικά για ορισμένα ζητήματα.
«Τα “όχι” που ειπώθηκαν δεν ήταν δικά μου, αλλά του πρωθυπουργού. Εισηγήθηκα να πει “όχι” ο πρωθυπουργός, όμως ο πρωθυπουργός είπε το τελικό “όχι” και εγώ το μετέφερα», είπε.
Παράλληλα, τόνισε ότι η πολιτική εξουσία δεν μπορεί να λειτουργεί με βάση τις επιθυμίες επιχειρηματικών συμφερόντων. «Αλίμονο αν η πολιτική εξουσία κάνει τα κέφια στο επιχειρείν», υπογράμμισε.
Δείτε το βίντεο:
