Τετάρτη 5 Αυγούστου 2026

Αδιανόητο περιστατικό: Πήρε ως «εγγύηση» τσάντα με θησαυρό 75.000 ευρώ και έγινε καπνός

   
   Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 35χρονος ημεδαπός στη...  

 

Μύκονο, μετά την εξιχνίαση υπόθεσης υπεξαίρεσης αντικειμένων συνολικής αξίας 75.000 ευρώ. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ εντοπίστηκαν και ανακτήθηκαν τα αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η υπόθεση διερευνήθηκε έπειτα από σχετική καταγγελία. Όπως προέκυψε από την έρευνα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 4 Αυγούστου, ο 35χρονος μετέφερε με το αυτοκίνητό του έναν 29χρονο αλλοδαπό έναντι συμφωνημένης αμοιβής. Ως μορφή εγγύησης μέχρι την καταβολή του αντιτίμου κράτησε την τσάντα του επιβάτη με το περιεχόμενό της. Λίγο πριν φτάσουν στον προορισμό τους, ο οδηγός εκμεταλλεύτηκε ολιγόλεπτη αποβίβαση του 29χρονου, τον εγκατέλειψε και αποχώρησε, κρατώντας τα προσωπικά αντικείμενά του.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 35χρονο δράστη. Παράλληλα, βρέθηκαν σε υπαίθριο χώρο τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, συγκεκριμένα μία τσάντα και ένα ρολόι, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 75.000 ευρώ.

Σε βάρος του 35χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση, ενώ οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.