Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

http://3.bp.blogspot.com/-wo-Gua3wwK8/TW0Osq95MAI/AAAAAAAAMgY/XnU-l7zd1Ug/s1600/DSC07672mavri.jpg 
Σήμερα το μεσημέρι άτυπη επιτροπή κατοίκων της Σεβαστής επισκέφθηκε την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία από τη λειτουργία μιας βιομηχανικής μονάδας που όπως ανέφεραν τα μέλη της επιτροπής, δημιουργεί οξύτατο πρόβλημα με έντονους καπνούς και έντονη δυσοσμία κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας λιθοβάμβακα. Η κ. Μαυρίδου αφού άκουσε προσεκτικά τους κατοίκους της Σεβαστής, δεσμεύτηκε πως θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. 
 Ο κ. Οφείδης ζήτησε την πραγματική βούληση της διεύθυνσης περιβάλλλοντος προκειμένου να αντιμετωπισθεί το υπαρκτό πρόβλημα και ταυτόχρονα την πολιτική βούληση της κυρίας αντιπεριφερειάρχη για να δοθεί οριστική λύση.
Η επιτροπή αποτελείτο από τον  δημοτικό σύμβουλο Κατερίνης Σάββα Οφείδη, τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Σεβαστής Κυριάκο Κωνσταντινίδη, το μέλος του τοπικού συμβουλίου Ιωάννη Κουμπρίδη και από τους κατοίκους της Σεβαστής Νίκο Κουμπρίδη και Ελευθέριο Γιουμίδη.