Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983 - Ταξίδι στη γη των προγόνων μας - ΦΩΤΟ



Οι ημέρες περνάνε μα το μυαλό μας έχει κολλήσει στο υπέροχο ταξίδι που κάναμε. Ταξίδι συναισθημάτων, τιμής στα πιστεύω μας, στις ρίζες μας, στην γη των προγόνων μας. Πάντα δίπλα στην ΑΕΚΑΡΑ μας. Εκεί που σηκώσαμε ψηλά την σημαία μας και δονησαμε την ατμόσφαιρα με τα συνθήματα μας. Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε σε όσους στήριξαν αυτό το μοναδικό ταξίδι. 
Σε...  



όσους συμμετείχαν. Στο γραφείο VELONIS HOLIDAYS. Βγάλαμε μια εκδρομή 4.000 σχεδόν χιλιομέτρων με μια απίστευτα καλή παρέα. Και εκεί συναντήσαμε αδέρφια καρδιάς!!! Όσοι ήρθαν εκει με κάθε μέσον, άλλα και όσους μας αγκάλιασαν μας υποδέχτηκαν. Όσοι ακύρωσαν με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα έχασαν πραγματικά.



Η ΑΕΚ ειναι ΙΔΕΑ και αυτο δεν το καταλαβανε ακομη. Μας πεισμωσανε και πηγαμε με οποιο κοστος. Συγκινητικες οι στιγμες μας στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ στον ΠΟΝΤΟ.στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ,στο Πατριαρχειο και ακομη περισσοτερο στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ οπου αυθορμητα ψαλαμε τον ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ και ΤΟ ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΤΕ. Στιγμες πλεον που ειναι μεσα στην καρδια μας και δεν θα ξεχαστουν ποτε. Στην διαδρομη μας προς την Κωνσταντινουπολη ειχαμε συναντηση με φιλους της Φενερ Μπαξε σε πολυ καλο κλιμα. Αψογη η συμπεριφορα της εκει αστυνομιας καθ ολη την συνοδεια που ειχαμε. Μας περιμεναν στη Τραπεζουντα για το σχετικο ψαξιμο και μας κερασαν τσαι και καφεδες. Ανταποδωσαμε με ενα τελαρο ροδακινα. Απλες κινησεις ανθρωπινες. 



Γενικα οπου σταματησαμε και καναμε διανυκτερευσεις δεν ειχαμε κανενα προβλημα.Απεναντιας ειχαμε πολυ καλη και ανθρωπινη αντιμετωπιση.Σαν τρελλοι πανηγυρισαμε το ΓΚΟΛ της νικης στην 3πολη η Τριπολη!!! H LIVE μεταδοση του Βαγγελη μας πεταξε ψηλα!!! Οι Τουρκοι μας ρωτουσαν εαν εβαλε γκολ η Φενερ.Και δωσε συνθηματα εμεις. Ευχαριστουμε την ORIGINAL ΛΟΝΔΙΝΟΥ για την στηριξη της στην εκδρομη μας με το να διαθεσουμε μπλουζακια. Φωναξαμε και γι αυτους. 



ΥΓ 2) Ηταν εμφανες το ποσο συγκινημενος εμφανουτουν....ανταλαξαμε κουβεντες στα Ποντιακα....οι ριζες βλεπετε....του δωρισαμε ενα μπλουζακι με την καρδια μας και το μυτιν εκοκινιασεν.Να ειναι παντα καλα με την οικογενεια του. ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΠΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΙΑ!!! Η ΑΕΚ ΑΚΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚΑΡΑ!!!