Δεν υπάρχει επαγγελματίας σεφ που δεν θα σου πει για το Νο 1 μυστικό που έμαθε στη σχολή μαγειρικής.
Να...
Να...
βάζεις μια μικρή πετσέτα ή λίγο χαρτί κουζίνας κάτω από το ξύλο κοπής, ώστε να γίνεται πιο σταθερή η επιφάνεια.
Το ξύλο κοπής δεν κουνιέται πια όσο προσπαθείς να κόψεις πράγματα με ένα πολύ αιχμηρό μαχαίρι.
Ούτε περιστρέφεται ακανόνιστα πάνω στον πάγκο όσο τεμαχίζεις τα λαχανικά…
Το ξύλο κοπής δεν κουνιέται πια όσο προσπαθείς να κόψεις πράγματα με ένα πολύ αιχμηρό μαχαίρι.
Ούτε περιστρέφεται ακανόνιστα πάνω στον πάγκο όσο τεμαχίζεις τα λαχανικά…