Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Ανθέλληνες βανδάλισαν τις προτομές των Ηρώων του 1821 στο Πεδίο του Άρεως

 
  Με συνθήματα όπως «είμαστε προδότες», «λήθη» και «μύθοι», άγνωστοι βανδάλισαν τις προτομές των Ηρώων του 1821 στο Πεδίον του Άρεως. Συγκεκριμένα... 

 
το θλιβερό θέαμα αντίκρισαν οι πρωινοί περιπατητές του Πάρκου και έρχεται να προστεθεί σε σειρά βανδαλισμών που δείχνουν ότι το Πεδίον του Άρεως έχει μπει στο στόχαστρο ατόμων που επιδιώκουν τη νέα απαξίωση του μεγαλύτερου χώρου πρασίνου της Αθήνας.

Σημειώνεται πως καταστράφηκαν δεκάδες κολωνάκια φωτισμού στον «Ροδώνα» του Πεδίου του Άρεως, ενώ καθημερινά, όπως λένε οι κάτοικοι, βρίσκονται αντιμέτωποι με σκηνές εκπόρνευσης νεαρών αλλοδαπών και «κυρίων» στις πιο σκοτεινές διαδρομές.

Υπενθυμίζεται πως μέτρα προφύλαξης κατά του κορονοϊού δεν τηρούνται στο Πεδίο του Άρεως, καθώς κάθε απόγευμα πραγματοποιείται κορονοπάρτι με μουσικές και ποτά στο πλάτωμα του Άλσους, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων. Για σήμερα Σάββατο το μεσημέρι μάλιστα, έχει ανακοινωθεί η διεξαγωγή φεστιβάλ «αναρχικών φεμινιστριών και ΛΟΑΤΚΙ» ενάντια στην «πατριαρχία» στον ίδιο χώρο.