Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021

Τι θλίψη, τι κατάντια…


 
 
  Το κράτος μαφία εγκαινίασε χτες το ¨Τουρκικό Σπίτι¨στην Νέα Υόρκη. Μέσα στο αεροπλάνο με το οποίο μετέβη στην Ν. Υόρκη ο Ερντογάν ήταν και το νέο του ¨κανίς¨ ο Τ/Κ Ερσίν Τατάρ. Η θλιβερή όμως εικόνα στα εγκαίνια ήταν η παρουσία του αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου. 
Ο καθηγητής Νίκος Μιχαηλίδης έγραψε σχετικά τα εξής :



¨Όλη η τουρκική κρατική μαφία εκεί, μαζί και ο αρχιεπίσκοπος που λέρωσε τα ράσα του και πρόσβαλε εκατομμύρια ανθρώπους με την κατάπτυστη παρουσία του…Εμετός και αηδία το 2021….σοκαριστικό. Ξέχασε μάλλον ο Ελπιδοφόρος ότι πρόσφατα το τουρκικό κράτος χρησιμοποίησε χημικά όπλα σκοτώνοντας αθώα παιδιά. Δεν έχω λόγια, ειλικρινά είμαι σοκαρισμένος, οι εκκλησιαστικοί θεσμοί είναι βραχυκυκλωμένοι ή επηρεάζονται από τουρκικές υπηρεσίες, τι άλλο να πω, δεν το χωρά ο νους μου




Ξεπεσμός για την Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ. Οι ομογενείς οφείλουν να αντιδράσουν καταρχήν παύοντας τις χρηματοδοτήσεις. Με χρήματα των ομογενών συντηρείται η αρχιεπισκοπή και όλες οι ενορίες και αυτός πηγαίνει σε εκδήλωση του φασιστικού τουρκικού καθεστώτος στη Ν.Υόρκη. Τραγικός
Αναρωτιέμαι πόσο άραγε να έχει διαβρωθεί το οικουμενικό πατριαρχείο και κάποια δίκτυα του από τις τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών…είναι ζήτημα που χρήζει ορθολογικής εξέτασης γιατί πρόκειται για νευραλγική «υπηρεσία» με σημαντική δυνατότητα άσκησης ήπιας ισχύος..
Ας μεταφερθεί στην Ελλάδα προσωρινά ή στην Ουάσινγτον η έδρα του οικουμενικού πατριαρχείου και ας έχει στην Πόλη μια αρχιεπισκοπή υπεύθυνη για την Μικρά Ασία…αρκετά με τις ψευδαισθήσεις¨.


tourkikanea.gr