Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Η 18χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι «μάγεψε» το Μιλάνο (φώτο)Μόλις στα 15 χρόνια της αποτέλεσε το πρόσωπο της καμπάνιας των Dolce & Gabbana
 
Η 18χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του... 

 
Βενσάν Κασέλ, Ντέβα Κασέλ, ακολουθεί την καριέρα της μητέρα της και με μεγάλη μάλιστα επιτυχία.

Στο προφίλ της στο Instagram, η Μόνικα Μπελούτσι συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και φυσικά δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στο προφίλ της στιγμιότυπα με την κόρη της, Ντέβα Κασέλ.

Η νεαρή Ντέβα Κασέλ εντυπωσιάζει με τα επιτεύγματά της στο χώρο της μόδας και αναμφισβήτητα θυμίζει τις εποχές όπου η μητέρα της, Μόνικα Μπελούτσι, ζούσε τις χρυσές εποχές του μόντελινγκ.

Η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ, Ντέβα Κασέλ, ακολουθεί την καριέρα της μητέρα της και με μεγάλη μάλιστα επιτυχία ενώ τώρα, με αφορμή το catwalk της στο fashion show των Dolce & Gabbana.

Στην λαμπερή επίδειξη μόδας των Dolce & Gabbana στο Μιλάνο δεν θα μπορούσε να λείπει η μούσα του σχεδιαστικού διδύμου (Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα) Μόνικα Μπελούτσι, η οποία εντυπωσίασε, κάθισε στην πρώτη σειρά και θαύμασε την κόρη της, Ντέβα Κασέλ η οποία περπάτησε με μεγάλη επιτυχία στην πασαρέλα.

Η Ντέβα Κασέλ φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα από δαντέλα με ασορτί γάντια από τούλι. Το εκκεντρικό μενταγιόν της τράβηξε τα βλέμματα και ενίσχυσε την ομορφιά της ενώ θύμισε σε πολλούς τις ένδοξες εποχές της μητέρας της.