Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Ο παλαιστής Γιώργος Πηλίδης αναγκάζεται να αφήσει την ελληνική σημαία επειδή δεν πληρώνεται«Δεν μου πάει η καρδιά να αφήσω την ελληνική σημαία»
 
Ο Γιώργος Πηλίδης μίλησε στο MEGA για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα και να εγκατασταθεί στη Γερμανία, επιβεβαιώνοντας ότι...  

 
οι λόγοι ήταν καθαρά οικονομικοί. «Δεν μου πάει η καρδιά να αφήσω την ελληνική σημαία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα μίλησε ο παλαιστής ελεύθερου στυλ, Γιώργος Πηλίδης στο MEGA. Όπως είπε, «δεν θα ερχόμουν αν ήταν όλα εντάξει με τις υποχρεώσεις μου στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αναγκάστηκα επειδή δεν έχω καθόλου αγώνες, οπότε έπρεπε να μη χάσω όλη τη χρονιά».

Ο Έλληνας παλαιστής σήμερα βρίσκεται σε ομάδα της Γερμανίας για να τους εκπροσωπήσει, όπως είπε, στους επαγγελματικούς αγώνες που γίνονται κάθε Σάββατο. «Θα είμαι για 14 Σάββατα ενεργός αθλητής», τόνισε.

Στη συνέχεια, σχολίασε σχετικά με την παραμονή του στη Γερμανία: «Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα αναγκαστώ να μείνω μόνιμα στη Γερμανία. Δεν μου πάει η καρδιά να αφήσω την ελληνική σημαία, αν δεν μπορέσω να συνεχίσω την καριέρα μου όπως πρέπει, μπορεί να αναγκαστώ να αλλάξω σημαία».

Σε ερώτηση για το εάν ένας από τους λόγους που έφυγε από την Ελλάδα είναι το ότι δεν πληρωνόταν, ο Γιώργος Πηλίδης επιβεβαίωσε ότι ο οικονομικός παράγοντας ήταν ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν στη Γερμανία.