Το κοκκινιστό μοσχαράκι στην κατσαρόλα είναι ένα από τα αγαπημένα μας Κυριακάτικα μαμαδίστικα φαγητά. Όμως...
υπάρχουν μερικά κλασικά λάθη που κάνουμε όταν το μαγειρεύουμε. Μάθετε ποια είναι αυτά για να τα αποφεύγετε και πώς θα κάνετε το κρέας σας ακόμη πιο τρυφερό.
Χρησιμοποιείτε λάθος κομμάτι κρέατος
Για το μοσχαράκι κατσαρόλας δεν χρειαζόμαστε ακριβές κοπές κρέατος, όπως το φιλέτο, που με το μαγείρεμα θα γίνει σκληρό, αλλά πιο οικονομικά μέρη του μοσχαριού, όπως η ελιά ή η σπάλα, που θα γίνουν πολύ τρυφερά.
Δεν τσιγαρίζετε το κρέας
Μην βάζετε το κρέας ωμό στην κατσαρόλα με τα υγρά και περιμένετε να έχετε ένα ωραίο αποτέλεσμα.
Το τσιγάρισμα του κρέατος είναι ένα απαραίτητο βήμα για να κάνετε ένα εξαιρετικό μοσχαράκι κατσαρόλας. Είναι το σημείο που ...
διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr