Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Πέθανε στον ύπνο του 36χρονος στρατιωτικός, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών



Ανάστατος ο Βόλος από τον θάνατο του νεαρού πατέρα. Ο άτυχος στρατιωτικός εντοπίστηκε νεκρός στον καναπέ που είχε πέσει για ύπνο, από τη μητέρα του…

 
Ο νεαρός πατέρας δεν απαντούσε στις κλήσεις από στενά συγγενικά του πρόσωπα και η μητέρα του αποφάσισε να πάει στο σπίτι. Εκεί εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Ο Βόλος περιμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που αναμένεται να αποσαφηνίσει τα αίτια θανάτου. Οι σκέψεις και τα βλέμματα όλων, πέφτουν στα δύο ανήλικα παιδιά του άτυχου άντρα που έμειναν ορφανά. Ο αδικοχαμένος στρατιωτικός δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ο θάνατός του, αποτελεί για την ώρα ένα άλυτο μυστήριο.

Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου 36χρονου στρατιωτικού, πατέρα δυο παιδιών. Όπως έγινε γνωστό, τον 36χρονο βρήκε νεκρό στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία η μητέρα του το απόγευμα της Κυριακής 26 Μαρτίου του 2023.

Κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν το τραγικό γεγονός, που έγινε γνωστό χθες το απόγευμα και βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Ο 36χρονος εντοπίστηκε νεκρός στον καναπέ που είχε πέσει για να ξεκουραστεί από τη μητέρα του. Η σορός του μεταφέρθηκε στη Λάρισα για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή, που αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως, στα αίτια του θανάτου του.