Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

«Ο κόλπος της Αφροδίτης»: Η κρυφή ερωτική παραλία της Αττικής (βίντεο)


Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο
 
Μπορεί ο καιρός να μην είναι… 

 
άκρως καλοκαιρινός ωστόσο πολλοί έσπευσαν για τα πρώτα τους μπάνια στις παραλίες, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι αναζητούν μικρές αποδράσεις δίπλα στη θάλασσα.

Ο κόλπος της Αφροδίτης, είναι μία από τις «κρυφές» μαγικές παραλίες της Αττικής, ενώ φημίζεται και για το ότι προσελκύει συχνά ερωτευμένα ζευγάρια.

«Να πας να τραβήξεις την Αφροδίτη. Αυτή ήταν η συμβουλή ενός φίλου που διατηρεί εξοχική κατοικία στο Λαύριο τα τελευταία 30 χρόνια και γνωρίζει την περιοχή όσο ελάχιστοι», αναφέρει στην περιγραφή ενός βίντεο drone στο youtube το κανάλι Up Stories.

«Απλά πέτα στην αρχή διακριτικά μην είναι κανένα ζευγαράκι μέσα και τους αναστατώσεις με προέτρεψε.

Σύμφωνα μάλιστα με την περιγραφή του δεν είναι λίγες οι φορές που κατά τις νυχτερινές ώρες ακούγεται μουσική από την συγκεκριμένη μικροσκοπική παραλία ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι πως μια φορά είχε έρθει μέχρι και φορτηγό με catering στο σημείο καθώς ένας νεαρός είχε επιλέξει την συγκεκριμένη παραλία για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Αν εξακολουθείτε να αναρωτιέστε μα γιατί την ονόμασαν Αφροδίτη η απάντηση είναι πολύ απλή. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και έτσι η συγκεκριμένη παραλία πήρε το όνομα της θεάς του Έρωτα κατά την αρχαιότητα», αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο.

Δείτε μαγευτικά πλάνα μέσω drone από τον κόλπο της Αφροδίτης