Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ 8Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ


 Ήρθε η ώρα εμείς οι δημότες "να πάρουμε πίσω το αίμα μας" και με την ψήφο μας να λευτερώσουμε το δημαρχείο από το καθεστώς του Κουκοδήμου. Όσα υποστήκαμε την τελευταία τετραετία από την "κουκοντανταμική" συνδιοίκηση της κακιάς ώρας, από ό,τι χειρότερο έχει περάσει από το δήμο μας, είναι σημαντικό να μην το αφήσουμε να περάσει έτσι ελαφρά τη καρδία.

Η...

ψήφος μας είναι το μεγαλύτερο όπλο που έχουμε για να τους τιμωρήσουμε. Όχι απλώς να τους μαυρίσουμε, αλλά η ήττα τους να είναι εκκωφαντική, ανάλογη της λαϊκής οργής.

Για αυτό δεν πρέπει να απέχει κανείς από τις κάλπες. Η πανστρατιά των ψηφοφόρων πρέπει να είναι καθολική και αποφασιστική με σκοπό το διώξιμο του Κουκοδήμου από το "γωνιακό οικογενειακό μαγαζάκι" όπως κατάντησαν το δήμο με το βόλεμα συγγενών και ημετέρων, μαζί με τα κουκοτρόλια του ισογείου που συκοφαντούσαν και έβριζαν τους αντιπάλους του μέσα από τους "ατακαδόρους και τους αμακαδόρους" και τους συνταξιούχους του δημοσίου που κατέλαβαν τις καρέκλες στον πρόθαλαμο του γραφείου πολυτελείας του, του πρώην ΚΕΠ που πρέπει να επανέλθει και πάλι εκεί μετά το γκρέμισμα του από τη δημαρχιακή καρέκλα.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τις προκλήσεις, την αλαζονεία, την ανικανότητα, την ανυπαρξία, την κακοδιαχείριση και την παγερή αδιαφορία τους απέναντι στους δημότες και τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετώπιζαν και δεν τους έδιναν σημασία. 

Τώρα ξαφνικά φόρεσαν τη μάσκα του τάχα ενδιαφερόμενου για τους πολίτες υποκριτή, υποτιμώντας με τον πιο βάναυσο τρόπο τη νοημοσύνη του κάθε δημότη.

Πρέπει να αναδείξουμε δήμαρχο που θα βρίσκεται δίπλα στους δημότες και θα λύνει τα προβλήματά τους και όχι έναν δήμαρχο απόμακρο, αλαζόνα και εξαφανισμένο που επειδή έριξε λίγο πίσσα στην γεμάτη επί μία τετραετία από λακκουβόδρομους πόλη νομίζει πως μπορεί να μας εξαπατήσει.

ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ