Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Η ΑΝΝΑ ΤΖΗΚΑ σε αγώνα της Αθλητικής Ένωσης αστυνομικών Ελλάδος


Στα πλαίσια της εβδομάδας αστυνομικού αθλητισμού διεξήχθη στις 23 Σεπτεμβρίου στην πόλη της Κατερίνης στο Β ΔΑΚ αγώνας 3on 3 υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης αστυνομικών Ελλάδος, όπου παρευρέθηκε η Άννα Τζήκα - Υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος Πιερίας με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Η ίδια αποκάλυψε σε σχετική ανάρτηση την ιδιαίτερη σχέση της με το μπάσκετ.

Η ανάρτηση: 



 «Αγώνας 3on3 υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ένωσης αστυνομικών Ελλάδος στα πλαίσια της εβδομάδας αστυνομικού αθλητισμού με πρωταγωνιστές τους αθλητές/μέλη της Ένωσης. Με τη παρουσία του τίμησε εθελοντικά ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών κεντρικής Μακεδονίας κύριος Χατζημπαλίδης Γιώργος, ενώ ήταν παρών και συμμετέιχε ο Τομεάρχης της Αθλητικής Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων στο Νομό Πιερίας, Φουρνιάδης Αναστάσιος του Παύλου, τον οποίο ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και τη θερμή υποδοχή.

Ήταν ιδιαίτερη τιμή που παρευρέθηκα, καθώς το μπάσκετ θα έχει πάντοτε ξεχωριστή σημασία για εμένα. Το παρκέ ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις από την εποχή που και εγώ ως αθλήτρια μπάσκετ φορούσα με περηφάνεια τη φανέλα του Πιερικού - Αρχελάου.»