Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

 

Καλείστε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στην Κοινότητα Λιτοχώρου, στις 21.03.2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης για... 


 

τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, βάσει των διατάξεων του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 με τίτλο «Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Συγκρότηση Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών του Δήμου Δίου-Ολύμπου για το έτος 2024
Εισήγηση: Γενική Γραμματέας, Τσιφοδήμου Ελένη
2. Γνωμοδότηση για παραχώρηση θέσης στάθμευσης στο ξενοδοχείο με την επωνυμία «ΗΟΤΕL OLYMPOS» στην Κοινότητα Λεπτοκαρυάς
Εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ.Καραλής Γεώργιος
3. Επιλογή υδρονομέων άρδευσης για το έτος 2024
Εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ.Καλαϊτζής Αθανάσιος
4. Λήψη απόφασης για σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων του Δήμου Δίου Ολύμπου
Εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ.Τζήμας Αστέριος
5. Λήψη απόφασης για εκμίσθωση ή μη δημοτικής έκτασης στο Ο.Τ 25 στο Δημοτικό πάρκο Λιτοχώρου θέση “ΚΑΤΟΥΝΙΑ” για την εγκατάσταση ψυχαγωγικών παιχνιδιών.
Εισήγηση: Τμήμα Εσόδων
6. Λήψη απόφασης για εκμίσθωση ή μη δημοτικής έκτασης στο Ο.Τ 40, βόρεια της κεντρικής πλατείας και εντός του δημοτικού πάρκου Λεπτοκαρυάς, για την τοποθέτηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.
Εισήγηση: Τμήμα Εσόδων
7. Λήψη απόφασης για εκμίσθωση ή μη δημοτικής έκτασης στο Ο.Τ 17, στο με αριθμό οικοπέδου 108 της Δ.Κ Ν.Πόρων του Δήμου Δίου Ολύμπου για την τοποθέτηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.
Εισήγηση: Τμήμα Εσόδων
8. Λήψη απόφασης για εκμίσθωση ή μη δημοτικής έκτασης, στο Ο.Τ 15 στο με αριθμό οικοπέδου 106, της Δ.Κ Ν. Πόρων του Δήμου Δίου-Ολύμπου, για την τοποθέτηση ψυχαγωγικών παιχνιδιών ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ
Εισήγηση: Τμήμα Εσόδων
9. Λήψη απόφασης για την χορήγηση άδειας λειτουργίας καταστήματος ενοικίασης ποδηλάτων.
Εισήγηση: Γενική Γραμματέας, Τσιφοδήμου Ελένη
10. Λήψη απόφασης για την λύση του χρησιδανείου για ακίνητο σε δημοτικό κατάστημα του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Λιτοχώρου.
Εισήγηση: πρόεδρος ΔΣ, κ.Δαδούλη Ολυμπία
11. Λήψη απόφασης για έγκριση πρακτικού κλήρωσης ορισμού μελών προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη ΔΕ Λιτοχώρου, με αρ. μελέτης 38/2021»
Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία
12. Λήψη απόφασης για έγκριση πρακτικού κλήρωσης ορισμού μελών προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Έργα πρόσβασης στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις στη ΔΕ Λιτοχώρου, με αρ.μελέτης 22/2018»
Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία
13. Λήψη απόφασης για έγκριση πρακτικού κλήρωσης ορισμού μελών προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Έργο οδοποιίας σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις μεταποίησης δευτερογενούς τομέα στη Δ.Κ. Καρίτσας του Δήμου Δίου Ολύμπου, με αρ.μελέτης 38/2018»
Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία
14. Λήψη απόφασης για έγκριση πρακτικού κλήρωσης ορισμού μελών προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Έργο οδοποιίας σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις μεταποίησης δευτερογενούς τομέα στη Τ.Κ Ν.Εφέσσου του Δήμου Δίου Ολύμπου, με αρ.μελέτης 37/2018»
Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία
15. Λήψη απόφασης για έγκριση πρακτικού κλήρωσης ορισμού μελών προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Αστική οδοποιία οικισμών στη Δ.Ε Δίου» με αρ.μελέτης 40/2018»
Εισήγηση: Τεχνική Υπηρεσία
16. Λήψη απόφασης για ορισμό εκπροσώπου για τη συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής παρακολούθησης του επιχειρησιακού προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και πρόληψης δημιουργίας νέων αδέσποτων ζώων του Δήμου Δίου Ολύμπου.
Εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ.Πούλιος Ιωάννης
17. Λήψη απόφασης για παραχώρηση πρώτου ορόφου του κοινοτικού κτιρίου στον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Πλαταμώνα για τη δημιουργία χώρου εκγύμνασης των δημοτών.
Εισήγηση: Αντιδήμαρχος κ.Βροχαρίδης Βασίλειος
18. Σύμφωνη γνώμη για την υλοποίηση του έργου ««Οδοποιία για την περιμετρική οδό του οικισμού Λιτοχώρου»
Εισήγηση: Δήμαρχος Γερολιόλιος Ευάγγελος
19. Απευθείας μίσθωση τμήματος της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής Πλαταμώνα – Καθορισμός όρων μίσθωσης.
Εισήγηση: Δήμαρχος Γερολιόλιος Ευάγγελος
20. Απευθείας εκμίσθωση της υπ΄αριθμ. 990 Ε δημοτικής έκτασης εμβαδού 24.500 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Ξηροκάμπι» της Τ.Κ. Κονταριώτισσας της Δ.Ε Δίου (Π.Ε.Σ.Κ.Ο) – Καθορισμός όρων μίσθωσης.
Εισήγηση: Δήμαρχος Γερολιόλιος Ευάγγελος
21. Τροποποίηση αμοιβών Προέδρου και αναπληρωτή Προέδρου καθώς και ορισμός αμοιβής των μελών Δ.Σ, ανά συνεδρίαση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 29 του καταστατικού της Δ.Ε.Α.Δ.Ο Α.Ε.
Εισήγηση: Δήμαρχος Γερολιόλιος Ευάγγελος

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.

Δαδούλη Ολυμπία
---